☆用意するもの★
卵 50g
砂糖 20g
小麦粉 50g
バター 50g
ホワイトチョコレート 40g
☆準備★
バターとホワイトチョコレートを溶かす
小麦粉をふるいにかける
1.ボウルで卵と砂糖をすり混ぜる
2.ふるいにかけた小麦粉と混ぜる
3.溶かしたバターを混ぜる
4.溶かしたホワイトチョコレートを混ぜ、滑らかになるまで混ぜ合わせる
5.小さなアルミカップに5分の4まで生地をいれる。
6.160度に熱したオーブンで焼き色がつくまで10分から15分焼く。
The instructions are easy to understand, with these numbered photos!
ReplyDeleteThe verb "beat" means "打つ・たたく" and is used for "(卵などを)強く混ぜる・泡立てる". Isn't it interesting?
Oh I didn't notice!!! It displays Japanese translation!
ReplyDeleteHmmmm....Okay. I'll check how you understand these recipes on Monday!!! (^_^)